Friendsforever

Intresseanmälan adoption! OBSERVERA! att formuläret ska försvinna från sidan annars har det inte gått iväg!

Välkommen med din intresseanmälan.

En intresseanmälan till oss är självklart inte bindande men vi vill att ni noga pratar igenom i familjen och är överens om att ni vill adoptera en hund. Det är viktigt att du fyller i den så sanningsenligt som möjligt då vi är måna om att matchningen mellan dig och din nya familjemedlem ska bli så bra som det bara går.

Våra hundar har alla haft en familj och vårt mål är att ni nu ska finna varandra ,så att ni får känna den fantastiska glädjen det är att över tid få se dessa hundar utvecklas och blomma ut, och för att våra hundar verkligen ska finna sina hem och slippa flytta igen och igen. Tänk igenom att ni har tiden och tålamodet.

Ta en extra funderare på hur ni har tänkt att lösa dagen för hunden, en hund är en flockdjur och ska inte behöva vara ensam hela dagar och sova bort sin tid.

Vi har blivit uppmärksammade på att det ibland inte fungerar på telefon eller padda att skriva i intresseanmälan. Det går då bra att använda mailen friendsforevernu@gmail.com  använd gärna frågorna här som stöd.

Om du av någon anledning sedan ångrar ditt beslut att adoptera så är det helt OK men meddela oss gärna på ett eller annat sätt så vi lägger vår tid och energi på rätt intresseanmälningar.

FÖR ATT UNDERLÄTTA VÅRT ARBETE  VILL VI ATT DU UPPGER NAMN OCH ADRESS SOM ANGIVITS.

 

 

 

 

 


 

Tack för att du tog dig tiden..har du frågor och funderingar tveka inte att höra av dig igen.

Fyll i koden och klicka på skicka.

  OBSERVERA!

Dokumentet ska försvinna från skärmen annars har det inte gått iväg.