Friendsforever
Det här är snälla, roliga och fina Disco (fd. Dixon). På grund av förändrade familjeförhållanden söker han nu ett nytt hem.
Disco är en härlig kille  som älskar allt och alla, stora som små. Disco är sex år men får fortfarande frågan om han är en valp. Han är en riktig soffpotatis inomhus men gillar att springa och leka utomhus, gärna med en hundkompis.
 
Disco är en smart kille och skulle säkert uppskatta att få jobba med hjärnan även om han älskar att vara ute och busa.Som bäst mår han när han får springa löst i skogen. Men han kan också nöja sig med dagar med promenader och älskar att vara nära och mysa. 
Han vill gärna ha ett ställe att sova ifred på när han vill vila. Han har inte bråttom upp för morgonpromenad utan gillar att lata sig, gärna på soffan, länge.
 
Han lyssnar bra på inkallning så länge det inte dyker upp distraktioner  som någon hundkompis.
Disco kommer väl överens med andra hundar och talar ett bra hundspråk. Han tar gärna initiativ till kontakt men lyssnar väl till andra hundars tillsägelser och lägger sig på den andra hundens nivå, han har aldrig varit dum eller visat på någon form av aggressivitet. Han älskar att leka med stora som små. Mindre hundar som skäller mycket kan dock vara lite stressande. 
Disco går fint i koppel  men  i möte med andra hundar blir han exalterad och vill gärna fram och hälsa. Här har skvallerträning gett en del resultat. 
 Han är ensamtränad och kan vara ensam hemma längre stunder.
Han älskar att åka bil och är van att åka längre resor. Han har bott flera tillfällen hos hundvakt och på hundpensionat och har alltid stortrivts.
Kloklippning är ingen favoritaktivitet men det går hyfsat om man är två och en matar med godis. Det har aldrig varit problem på salong eller hos veterinär.
Att bada i havet och jaga vågor är riktigt skoj! 
Disco blir glad när det kommer besökare, kanske lite för exalterad och vill gärna att besökarna ka leka med honom. Då kan han prata högt och inbjuda till lek.
Disco gillar barn men vi tror att han änså ska få bo i ett vuxet hem eller med tonåringar. Ett hem där det bjuds på äventyr, kärlek, närhet och stimulans.
Gärna lantligt  så att Disco kan få en härlig skog att springa och leka i och gärna med en hundkompis.
 disco 7
disco 6
disco 9
disco dickson 2
disco dickson 3
disco dickson