Friendsforever
Bjork är en härlig glad springer spaniel blandras på 19 kilo och 36 cm i manken.
Bjork gillar andra hundar, fungerar bra med barn och är inte rädd för trafiken då rescuet varit ute på promenad i staden med henne.
 
På rescuet är hon allas favorit och hon älskar verkligen alla och att få massor av ombry på sitt mjuka sätt. Hon är lugn ooch respektfull i möte med männsikor.
Hon går fint i sele och koppel och har inga problem med att hoppa in i bilen.
 Bjork älskar sina promenader men tar dom gärna i sin egen fart så hon hinner nosa på  allt spännande, och finns det någon att få lite gos av på promenaden tar hon gärna en liten break för att umgås en stund.
 
Björk har en bra inkallning och gillar såklart bollekar. kastar du en boll kommer hon tillbaka med den för att lägga den på dina fötter.
Bjork älskar alla men söker ändå ett lite lugnare hem. Hon delar kennel med Pink som har en mycket högre energi och det går bra men från rescuet tror man ändå hon skulle passa bäst i ett vuxet hem hos någon som ändå gillar långa härliga promenader utan att det blir ett maraton. Bjork älskar att vara bland människor så gärna också ett hem där hon får hänga med i det dagliga.
....She is nearly too good to be true and is always just so,so grateful for everything . ..
She is so gentle, so kind ...
På rescuet tror man att Bjork är äldre än vad som står angivet i det pass hon hade med sig då hon kom in till dem.
bjork 4
bjork 3
bjork 7 bjork 8
bjork 9
bjork 10