Friendsforever

Indigo söker nytt hem utan egen förskyllan, matte skriver:Indigo är en glad, stabil och okomplicerad kille på 2,5 år. Han är en riktig glädjespridare och det är svårt att inte tycka om honom! Han tycker om allt och alla och fungerar exemplariskt i alla tillfällen. En riktig stjärna!

Det här är en kille som alltid vill vara till lags och älskar att träna. Han har enormt mycket potential och tränar gärna i alla olika former, allt är kul! Han är en aktiv men ändå lugn hund. Han kan vara ute och träna i flera timmar utan att bli trött men klagar heller inte över att ligga i soffan en hel dag.

Indigo är väldigt lyhörd och kan gå lös i alla miljöer, jagar inte efter vilt och lyssnar direkt på inkallning. Hans favoritaktiviteter är trickträning, kasta boll och jaga tåg, det finns inget bättre! 

Indigo vill komma till någon som verkligen vill träna med honom då det är det bästa han vet. Han är väldigt smart och lättlärd så man ser snabbt framsteg när man tränar aktivt. Han tycker att personsök och nosework är jätte kul och vill gärna prova på fler hundsporter. 

Då han är väldigt känslig så vill han bo hos någon som endast kör med positiv förstärkning och inte bestraffar om han gör fel. Han blir lätt nedstämd om man blir arg på honom då han absolut inte vill vara till något besvär. Han kan och vet vad som är rätt och fel, men som alla hundar gör även han misstag ibland. Det är då viktigt att inte bli arg utan istället korrigera och berömma när han gör rätt. 

Han är lugn och snäll med barn men vill helst inte bo ihop med barn. 

Han går bra ihop med både hundar och katter och är även van vid hästar.

Det här är en bästa vän för livet!  Indigo väger 24 kg och är 60 cm hög. 

indigo 8

indigo 4

indigo 3

indigo 2

indigo 6

indigo 7 indigo 9