Friendsforever

Möt fina lilla Kali som hette Jillie då hon kom till Sverige.. En liten lurchertik som kom till Sverige i september 2015 som valp.

Kali är en fantastiskt söt och bedårande liten tjej.När man kommer henne nära är hon kärleksfull och älskar sina människor, medans hon är helt ointresserad utav främlingar, hon kan vara extra försiktig runt människor hon upplever som agressiva eller konstiga på nåt sätt. .Hon älskar barn, och dom får gärna ligga nära och mysa i soffan. När barnen leker jage, kan hon vilja vara med och leka och kan då bli lite bufflig

Hon fungerar väl med andra hundar, hon trivs bäst i stor flock, och vill gärna ha en hundkompis att hänga med. Hon vill gärna  hälsa först innnan hon kastar sig in i lek och kan tycka att hundar med för hög energi är lite jobbiga. Hon är delvis ensamhetstränad men har svårt att vara ensam själv utan en annan hund.

Hon är en väldigt smart brud, och med rätt träning, godis och beröm hade hon funkat jättebra till olika träningsaktiviteter. Samtidigt som hon är nöjd med skogspromenader någon/några gånger i vecka, och mys i soffan. Speciellt om det finns en hundkompis att leka av sig med. Hon är duktig på att åka bil. Hon åker också buss och spårvagn, men lite mer motvilligt.

Hon går bra i koppel, men kan göra lite fläng, ifall harar, fåglar eller katter dyker upp. Hon är uppvuxen med katt, och fungerar bra med innekatter, och hänger gärna med på lite lek.. jill ny 19

jill ny 21

jill ny 18

jill ny 20

jill ny 22 jill ny 23

aug jillie 1