Friendsforever

Möt Brandy!

En härlig tjej som vi visste väldigt lite om innan hon kom till Sverige i juni 2020.

Vi fick henne som lurcher och kanske är det lite vinthund i henne men inte övervägande,hon för också tankarna till blandraser med schäfer och labrador..

Hon är en härlig tjej och en riktig alrounder som går fint i koppel och inte har några problem med hundmöten, hon är social och öppen men tränger sig inte fram till människor på promenaden. Hon är inte rädd i miljön för bilar eller människor.

Hon är rumsren och sover hela natten.

Brandy jobbar väldigt mycket med sin näsa,så för den spårintresserade vore det en rolig och spännande utmaning att få jobba med henne. Hon är följsam och trevlig och skulle säkert också vara en kul tjej för ex rallylydnad.

Brandy bodde i en familj på Irland men kom lös och jagade får i en hage, även om inget får blev skadat så ville fårägaren ändå att familjens hundar skulle bort, så Brandy lämnades in till ett rescue.  Brandy har ett jaktintresse för ex harar som hon har svårt att fokuser bort ifrån under promenaderna så detta måste det jobbas på, men som det nu verkar har hon inget större intresse för katt.

brandy 4

brandy 1

brandy 2

brandy 3