Friendsforever

Isac är en härlig social kille som  går jätte bra ihop med människor, barn, andra hundar och förmodligen katter när han väl lärt känna dem, och med rätt introduktion.

Han är en energifylld och aktiv kille som kräver mycket träning, mental stimulering och fysisk aktivering. Vi har testat några spår vilket han älskar och tränar på inkallning, stanna kvar och att inte dra i kopplet än så länge.

Han är en riktig kelgris också som gärna myser, gosar och är nära. Han har ännu inte försökt sno någon mat överhuvudtaget, inte tuggat på ngt förutom sina egna leksaker och ben. 

 Isac vill inte vara ensam utan följer efter jourmatte vart hon går. Han har bondat hårt med henne och följer med henne in i nästa rum även om det är någon annan i rummet. 

Då Isac först kom till jourmatte var han rädd och orolig för människor och ljud.. (gömde sig bakom mig när vi mötte ngn och blev orolig av minsta lilla ljud) det märks i stort sett inte alls av längre däremot, utan han reagerar oftast inte ens på högre ljud nu.

Isac kan åka bil men åker då helst i sele.

Isac söker ett aktivt hem hos en verklig hundsportare, han har varit adopterad men familjen fann att de inte hade tiden att träna en aktiv kille som Isac.

Så var finns nu denna härliga killes alldeles egna familj?

isac 12

Isac

isac 14