Friendsforever

Hur snygg får man vara? Det här är härliga Ovie som nu söker en alldeles egen familj han finns nu i Västerås. Han är en lurcher troligen med Greyhound och Saluki.

Ovie är en härlig valp med en valps energi han är rumsren och har också provat att vara ensam hemma korta stunder vilket gått bra både med och utan hundsällskap. Det verkar som att han då bara ligger i soffan och sover vidare.

Han kan lite komandon som come,sit, down,stay och leave it.

Ovie är glad för mat men har ingen matagression mot varken hund eller människa, han vaktar inte heller sina leksaker. Ovie har bott i jourhem på Irland där de haft fri utfodring av valparna, Ovie och hans syskon, så de har haft torrfoder stående framme när de växte upp.

I jourhemmet finns katt och Ovie tycker den är intressant men han går inte fram till katten om inte katten låter honom göra det.

På vinthundarsvis gillar Ovie såklart att springa snabbt och han gillar att öva lite start och stopp  då det spritter lite extra i benen.

Han är en levnadsglad valp som kom till Sverige med sina bröder Collum och Buddah. Då han gillar mat är han inte svår att motivera för träning bara man har något gott i fickan.

 En fantastiskt social öppen trevlig och gosig kille för dig som gillar de unga lurchernas alla härliga egenskaper.

ovie 8

ovie 10

ovie 11

ovie 2 b