Friendsforever

 Chilli är en härlig tjej, en bordercollieblandning som gillar att vara aktiv. Hon kom till Sverige i november -14, med sina kullsyskon och har sedan dess bott i familj.Hon har sedan dess bott i en familj.

Chili är en pigg och glad hund som älskar att få använda huvudet. Hon har tränat och tävlat i rallylydnad med fina resultat och har även provat på bla nose work och freestyle, vilket hon tyckte var jättekul! Hon älskar också att få springa, snabbt och mycket och följer gärna med på vandringsturer eller i skidspåret. Bollar är hennes svaghet och hon kan springa efter en boll hur länge som helst.

Chilli söker dig som är hundvan och vill ha ett aktivt hundliv. Hon vill ha en människa med mjuka metoder då hon är mycket förarvek och blir väldigt ledsen om man är för hård mot henne. Hon vill alltid göra rätt och det räcker med ett tydligt nej för att hon ska lyssna. Chilli kan vara osäker i första mötet med nya människor, men när du vunnit hennes hjärta gör hon allt för dig! Hon vill bo i ett lugnt och tryggt hem och vill gärna få träna och aktivera såväl kropp som hjärna. 
Helst vill Chilli vara ensamhund. Hon tycker mer om sina människor än andra hundar. Men hon går oftast bra ihop med lugna, stabila hundar, så det skulle kunna vara en möjlighet. Hon har bott med katt när hon var yngre, vilket aldrig var något problem. 

Chili söker ett nytt hem då hon alltid varit osäker runt barn och nu då familjens barn blivit 2,5 år och rör sig på ett annat sätt och gärna vill kramas blir det för svårt för Chili. Så det är vikitg att Chili får komma till ett aktivt hem utan små barn.

gloria 5

Gloria chilli 1

gloria 4

gloria chilli 3

gloria 6

gloria chilli 2

gloria 1