Friendsforever

Det här är finaste lilla Billy. Han kom in till Dog Rescue Coolronan inte mycket mer än en valp för alldeles för länge sen. Sedan dess har han bott i och växt upp i kennel.

Hans syskon har fått hem för länge sedan men Billy väntar fortfarande. Han är en snäll,mjuk kille som såklart är helt oerfaren. Han finns nu i jourhem i Arboga, en så genomgo och trevlig kille. Mjuk och trevlig, nyfiken och social med människor och med ett klockrent hundspråk.

Han kan bli lite rädd och vilja fly om en hund är alltför på ,eller så lägger han sig ned bara, allmänt kan han lägga sig platt när han blir rädd för saker.

Han har ju inte så mycket erfarenhet av livet utanför grindarna men han lär sig snabbt. Vi tror att Billy ska få bo med en annan hund eller med en kärleksfull människa familj som vill ge honom all uppmärksamhet. Vad vi har sett är Billy ingen tuffing utan en mjukiskille som levt alldeles för länge i kennel. Han längtar efter en egen familj och söker en kärleksfull familj som kan visa honom vägen framåt gärna med en hundkompis.

Vi tror att Billy bor bäst i ett lite lugnare område, kanske där det finns en tomt att vara ute och leka på. Han är ingen rymmare utan följer jourmatte hela tiden då de är ute i trädgården.

billy 2

billy

billy 3

billy 4

billy 6

585 (2) billy

588 (2) billy

573