Remy kom till Sverige och sitt hem nu i december.
 
Jourhemmet skriver: Remy är en väldigt kelen och genomsnäll hund. Det bästa han vet är att nosa, sova, och mysa i soffan. Ett annat huvudintresse är mat. Han älskar att gå på promenader och nosa upp spår eller springa och hämta bollar.
 
Remy bor nu i lägenhet och det är inga problem, precis i början var han lite rädd för att gå in i hissen men det har han kommit över. Han verkar inte vara rädd för någonting, varken bilar, cyklar, bussar, lastbilar eller höga ljud skrämmer honom. Remy är intresserad av människor och kollar gärna in förbipasserande, han har dock inte särskilt starka tendenser att dra mot eller hoppa upp på folk.
 
Han drar en del i vanligt halsband men är något bättre i sele, han behöver öva i att gå i koppel och på att ha kontakt med sin förare. Särskilt mycket drar han när det gäller möte med andra hundar, vissa är mer intressanta än andra men han visar ingen aggressivitet utan vill bara hälsa.
 
Remy tar en liten stund på sig att varva ner efter att ha kommit tillbaka från en promenad, men lägger sig snart tillrätta för att vila. När han är nere i varv låter han människor hantera honom väldigt fritt, både vad gäller klor, tänder, och öron. Efter lite mutor går det också fint att duscha honom. När vi lagar mat eller äter är han väldigt intresserad av att vara med, ignorerar man honom ger han dock ganska snabbt upp och lägger sig ned istället.
 
Remy är oerhört tillgiven och vill helst av allt ligga ovanpå sin matte eller husse i soffan. Han har dock inte direkt koll på sin storlek (35 kg) och är i behov av vardagsträning. Han visar stort intresse av att lära sig och gör snabbt framsteg, han kan helt säkert bli en väldigt duktig spårhund.
 
Den som tar in Remy i sitt hem och i sitt hjärta får en riktig nallebjörn och kelgris till hund att leva tillsammans med. Han är en fantastisk kille som förtjänar det bästa som finns att få. 
Remy4
Remy7 (1)
Remy8 (1) Remy3
Remy1 (1)