Friendsforever

I nov 2016 föddes den här härliga tjejen i Portugal, en Podenco blandras. Hittad som 8 veckors valp och omhändertagen av en svensk familj bor hon nu sedan juli-17 i Sverige.
Men livet förändras och hennes familj söker nu ett nytt hem till henne.

Daisy är en härlig podenco blandras,en trevlig, glad, rolig och tillgiven hund.

Hon är en fantastisk atlet och oerhört snabb och graciös men älskar att ligga och gosa i soffan. Hon är steriliserad, van vid katter och hästar och går bra med andra hundar. Hon är van att vara med i stallet varje dag.Hon går bra i koppel och är van vid att åka bil utan problem.

Hon har jakt i sig och kan dra iväg blixtsnabb men kommer tillbaka, men hon kan inte släppas lös obevakad. Hon vaktar lite med några skall när det rör sig människor utanför huset eller när okända människor kommer till stallet där hon är med varje dag.

Hon är matglad och älskar godis och är mycket lätt och rolig att träna med. Hon kan bli rädd för plötsliga höga ljud och tycker inte om för många okända människor för tätt  på samma gång hon kan vara reserverad mot främlingar. Hon söker trygghet hos matte när hon blir osäker så en duktig flicka.

Daisy  föddes  i nov 2016  i Portugal. Hittad som 8 veckors valp och omhändertagen av en svensk familj bor hon nu sedan juli-17 i Sverige. Men livet förändras och hennes familj söker nu ett nytt hem till henne.

daisy söker hem

daisy port 3

daisy port 5

daisy port 7

daisy port 12

daisy port 14daisy port 10