Humlan är en härlig kastrerad pointer/labrador mix som kom till Sverige för drygt 1 år sedan.

Under året har hon utvecklats otroligt mycket. Hon är en glad hund som älskar sin familjeflock, mycket gos inimhus och mycket motor utomhus. 

Vi har gått grundkurser i lydnad,rally,nosework och lite spår och hon älskar verkligen att använda nosen. Hon följer gärna med i joggingspåret eller bredvid cyckeln.

Humlan behöver ett aktivt hem med tonvis av körlek och aktiviteter. Hon behöver få springa av sig lite varje dag,på promaned går hon alltid koplad eller med lina.

När hon kom hade hon aldrig bott i ett hem med allt vad det innebär, hon var bland annat rädd för trappor och extremt rädd för vatten. Idag rusar hon upp för trapporna och kan tom tycka det är skönt att bli shamponerad och avsköljning med kanna. Hon sitter fint när det knackar på dörren och kan en massa annat bra i vardagen.

Hon bor i ett hem med tonåringar och en 8 åring och det fungerar bra när det bara är familjen hemma, däremot blir hon nervös och vaktar när det kommer och går folk på oregelbundna tider, vilket det gör när det är tonåringar med kompisar i huset. Vi tror att hon skulle må bäst av att bo i ett hus där det är lite mer lugn och ro så att hon kan koppla av.

På dagarna går Humlan på hunddagis då hon som hon anpassat sig väldigt bra till. Hon fungerar bra med andra hundar och även när vi har varit hundvakt så har det fungerat bra här hemma. Humlan tycker inte om att vara ensam, hon klarar bara mycket korta stunder, hon blir orolig och springer runt och gnäller och småskäller.

20180715_120637

20180920_183530

20180920_192909