Friendsforever

Humlan är en härlig kastrerad pointer/labrador mix som kom till Sverige i maj 2017.

 Hon är en glad hund som älskar sin familjeflock, mycket gos inomhus och motor utomhus. 

Med matte har hon gått grundkurser i lydnad,rally,nosework och lite spår och Humlan älskar verkligen att använda nosen. Hon följer gärna med i joggingspåret eller bredvid cyckeln.

Hon sitter fint när det knackar på dörren och kan en massa annat bra i vardagen. På promenaden går hon i lina eller koppel.

 Hon bor i ett hem med tonåringar och en 8 åring och det fungerar bra när det bara är familjen hemma, däremot blir hon nervös och vaktar när det kommer och går folk på oregelbundna tider, vilket det gör när det är tonåringar med kompisar i huset. Vi tror att hon skulle må bäst av att bo i ett hus där det är lite mindre trafik genom dörren, men samtidigt ett aktivt hem med  kärlek och aktiviteter. 

På dagarna går Humlan på hunddagis då hon som hon anpassat sig väldigt bra till. Hon fungerar bra med andra hundar och även när vi har varit hundvakt så har det fungerat bra här hemma. Humlan tycker inte om att vara ensam, hon klarar bara mycket korta stunder, ( nu upp till 2 timmar). Blir hon orolig springer hon runt och gnäller och småskäller.

20180715_120637

20180920_183530

20180920_192909