Friendsforever

Hawkins är en härlig kille som kommer överens med alla hundar och alla människor därhan nu finns i jour. Han kom till Sverige redan i maj 2017 och omplaceras från sitt adoptivhem pga ändrade arbetsförhållanden.
Matte skriver :
Ivo är en glad, lugn, stilig kastrerad kille med superfin karaktär på ca 2,5 år (född i februari) som jag sörjer att jag måste omplacera på grund av ändrad arbetssituation. Han är väldigt uppmärksam och lär sig hela tiden - har inga problem att anpassa sig till nya situationer - och är van vid att sova över hos kompisar utan matte. 
Han är med andra ord helt van vid "vanligt" hemmaliv och har senaste åren bott i en lägenhet på 35 kvm med mig i centrala Stockholm. Han är van vid att vara ensam hemma några timmar per dag men älskar självklart sällskap, att vara med - även på fik/shoppingrunda/restaurang/stranden, och att gosa i soffan/sängen tillsammans. Han behöver springa av sig någon gång per dag (typ i rastgård) men när han gjort det vill han helst ligga och slumra utöver kvarterspromenader. 
Vi har gått valpkurs tillsammans där Ivo var en stjärna – det märks hur han älskar när han förstår något. Han kan massa kontaktövningar och kommandon (bl.a. sitt/ligg/vacker tass/stanna osv) och vi har kört massa skvallerövning (med andra ord gör han allt för lite godis!). 
Han älskar att springa i hundgård med andra hundar, hälsa på mattes kompisar, och är även van vid att gå koppelpromenad med andra hundar/människor. Man märker att han gillar att "vara i flock". Ivo älskar även att gå i skogen där allt är mycket spännande - och skulle nog gilla ett lugnt liv på landet även om han lärt sig vara en stadshund som njuter av en lugn stund på bussen och titta på folk på tunnelbanan - där han ofta lånar en främlings fot som huvudkudde. Han trivs överallt bara han har sällskap av en älskande, säker, människa som ger honom uppmärksamhet och en filt att ligga på så han är säker på sin plats.

ivo hawkins 4

ivo hawkins 3

hawkins 14

hawkins 12

Hawkins 11

ivo hawkins 5

hawkins 18

hawkins ivo 2

hawkins ivo 3

717