Friendsforever

Leo (kastrerad hane) född 1 oktober 2014, en väldigt kärleksfull, otroligt glad och pigg hund. Mild och trevlig med nya människor, väldigt enkel och snäll med alla stora som små.

Han är enligt DNA 50% Husky, sedan labrador och setter.

Leo söker en aktiv familj som gillar att vara ute och röra på sig. Leo är killen som gärna hänger med ut på äventyr så han söker dig som redan har en aktiv livsstil, för Leo vill vara med både på fjällvandringen , i joggingspåret, skogsrundan och varför inte prova på drag.

Är du aktiv på promenaden med honom kan du troligen träna att ha honom lös, han går lös i skogen nu med sin matte men han har en del jakt i sig och mycket spring i benen så det går inte att gå och tänka på annat när han är lös i skogen, men han leker gärna med dig och ni kan få en härlig promenad.

Leo älskar sina hundkompisar, med rätt hundar fungerar han klockrent men han fungerar inte med alla hundar. Leo är en känslig hund som sätter stort värde på artighet och personligt space så är inte helt imponerad över hundar som rusar rakt på innan han fått säga hej. Han har dock många hundkompisar som han älskar och är helt bekväm med.
Leo söker en familj som gillar pigga och livsglada hundar som älskar att pussas, gosa, ge massor med kärlek och vara utomhus på äventyr.
Leo har tidigare i sitt liv bott med katt men kommer troligen inte nu att fungera med katt.

leo 1

leo 2

leo 5

leo 4

leo 3