Friendsforever

Leo (kastrerad hane) född 1 oktober 2014, en väldigt kärleksfull, otroligt glad och pigg hund. Mild och trevlig med nya människor, väldigt enkel och snäll med alla stora som små.

Han är enligt DNA 50% Husky, sedan labrador och setter.

Leo är en aktiv kille och gillar att röra på sig, kanske drag skulle passa honom. 
Leo är duktig på att åka buss och bil och kan är han väl motionerad kan han lämnas ensam 4 timmar utan problem.
Leo har mycket jakt i sig och kan överlag inte gå lös annat än i inhägnader, men lyssnar bra på inkallning och är du aktiv på promenaden går det bättre, matte har kunnat ha honom lös i vinter och han har lyssnat bra.
Leo söker en aktiv familj som redan har en aktiv livsstil gärna hos någon som bor lantligt utanför centralorten. Någon som är intresserad av att vara ute och röra på sig, springa eller kanske dra med honom. Någon som förstår att det här är en hund med stort behov av fysisk motion. 
Leo älskar sina hundkompisar, med rätt hundar fungerar han klockrent men han fungerar inte med alla hundar. Leo är en känslig hund som sätter stort värde på artighet och personligt space och kommer alltid vara sådan, han kommer aldrig vara helt bekväm med alla hundar. Han har dock många hundkompisar som han älskar och är helt bekväm med.
Leo söker en familj som gillar pigga och livsglada hundar som älskar att pussas, gosa, ge massor med kärlek och vara utomhus på äventyr.
Leo har tidigare i sitt liv bott med katt men komemr troligen inte nu att fungera med katt.

leo 1

leo 2

leo 5

leo 4

leo 3