Friendsforever

Här är Knappen som finns i sitt hem i Sverige.

Hon är en go och glad okomplicerad liten russeltjej som mest sprider solsken och glädje runt sig.Hon vill ha en ny familj , där hon får hänga med på många roliga äventyr.

Knappen är lite som lilla Lotta på Bråkmakargatan och kan nästan allt, matte jobbar på Naturbruksgymnasium så Knappen är van att få hänga med. Hon har övat på en hel del saker men tar nu på sig alldeles för stort ansvar runt familjens alldeles nya barn och kan inte slappna av. Knappen är inte elak med barn ( hon lever också med 2 treåringar) utan problemet är att hon tar för stort ansvar för familjens nykomling.d

Knappen kan nästan allt. Hon har åkt tunnelbana, bil och tåg, utan några problem alls. På en lång tågresa lägger hon sig tillrätta och myser hela vägen. Hon går jättefint i kopplet och har varit rumsren från första stund. När hon går lös håller hon koll på sin människa och vid inkallning kommer hon med en faslig fart (krockar ibland med oss i sin iver). Hon är hemskt nyfiken på andra hundar, men är inte så tuff utan nosar helst snabbt och springer sen snabbt runt, runt. Valpar är hon försiktig med, sitter ner och låter dem busa.

Hon kan jaga katt ibland men stananr katten springer hon åt andra hållet.
Inomhus är hon en riktig myshund som helst ligger nära, gärna i en filt. Att bli lämnad ensam en stund är inga problem, hon går och lägger sig och hälsar sedan lugnt när man kommer tillbaka. Knappen är helt enkelt en superhund!

KNAPPEN 6

KNAPPEN 1

KNAPPEN 2

KNAPPEN 8 

buttons