Jag vill hjälpa till som jourhem !OBS! Dokumentet försvinner från sidan då det går iväg efter att du klickat på skicka knappen!

Tack för att du överväger att agera jourfamilj till någon av våra hundar.  Tänk igenom att du verkligen har tiden och engagemanget och att ni pratat igenom det i familjen innan ni skickar in ansökan!

En jourhund kräver lika mycket tid och omsorg som en hund som adopteras. 

Som jourhem gör du en  helt ovärderlig insats för att förbereda våra hundar inför en adoption och gör det också möjligt att rädda fler hundar undan avlivning. Ibland tar vi hem hundar till ett skickligt jourhem som kanske inte är redo att gå ut i en familj utan behöver utvärderas mer först . 

Det är viktigt att du så nära sanningen som möjligt fyller i formuläret nedan för att vi ska kunna göra en så bra matchning som möjligt mot den familjesituation du har att erbjuda.

Det är de hundar som inte har någon familj som bokat dom som behöver jourhem och vi försöker matcha, men kan inte lova en speciell hund. Är du istället intresserad av adoption, fyll i en anmälan om adoption.

När du är jourfamilj har du ansvar för hundens säkerhet och det fulla hundägaransvaret så länge du har hunden i din vård. Vi står för försäkringen och eventuell veterinärvård, du står för maten och i övrigt vad som hör hundlivet till.

Vi vill sedan ha bilder och uppdateringar från dig så att hunden så snart som möjligt kan finna sitt alldeles egna hem.

För att underlätta för oss är vissa fält i ansökan obligatoriska som var i Sverige du bor t ex. och ditt telefon nummer.

När du är säker på att du har intresset och tiden att engagera dig.Fyll i dina kontaktuppgifter inklusive fullständig adress.

Det är av yttersta vikt att vi sedan kan komma i kontakt med dig!

Hör gärna själv av dig.

Välkommen med din förfrågan.

 

 

  

  


 

Stort och varmt tack för att du tog dig tid att fylla i formuläret! Du kommer att bli kontaktad inom kort.

OBSERVERA! Dokumentet försvinner från sidan då det går iväg annars är det inte skickat!